23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı!

Törende ilk olarak vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tekerlekli sandalyeli öğrencilerimizin kortej geçişi ardından okul müdür yardımcılarımızdan Mustafa KIR günün anlam ve önemi belirten konuşmasını yaptı.

Okulumuzun 11/C-Z sınıfı öğrencilerinden Yelda AYDIN ‘23 Nisan’' isimli şiirini okuduktan sonra spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Okulumuz özel eğitim öğretmenlerinden İrem Cennet ERDOĞAN ve okulumuz öğrencilerinden Tuana ÖZBARIŞ çeşitli şarkılardan oluşan performanslarını sergilediler.

Okul koromuz sahne aldıktan sonra çeşitli yarışmalar ve halk oyunları gösterileriyle tören sona erdi.

Detaylar için: https://www.instagram.com/p/Crc2Ss7tZmp/

26-04-202326-04-2023