Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı 23 Nisan 1920 Tarihi Kurtuluş Savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdesi olmuştur.

Nis

Otizm eksiklik değil faklılıktır. Farkı fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim.

Farkında olmamız için otizmli bir yakınımız olması gerekmiyor;  otizmli bireylere karşı anlayışlı olmalı ve onların yanında durmalıyız.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, özel eğitim okullarına spor malzemesi sağlanmasına yönelik "Spor Aşkı Engel Tanımaz" projesinin programına katıldı. Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, engelli bireylerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Ataşehir Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda düzenlenen organizasyonda açıklamalarda bulunan Bakan Bak, engelli bireylerin hayata katılabilmesinde sporun çok önemli bir etken olduğunu aktardı.

Türkiye'nin engelli ve özel sporcular için çok önemli atılımlar yaptığını vurgulayan Bakan Bak, "Onların başarıları bizleri mutlu ediyor. 'Spor Aşkı Engel Tanımaz' projemizin lansmanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yapılmıştı. Dağıtımlar gerçekleşti. Şimdi ikinci etabı için de biz devam ediyoruz. Bu noktada 81 ilde 500 okula malzemeler dağıtılmıştı. İlk etapta 27 bin 259'unu dağıttık. İkinci etabımızda da yüzde 70'i yerli toplam 30 bin adet malzeme 45 tır aracılığıyla gönderildi. Türkiye'deki toplam 1500 okulumuza bakanlığımızın kaynaklarından sağlanan 57 bine yakın malzeme dağıtılmış olacak" diye konuştu.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okulumuzda düzenlendi.

Törenimize Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İsmail Yıldırım ve şube müdürlerimiz katıldı.

Etkinliğimizde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile tüm katılımcılarımıza yürekten teşekkür ederiz.

Detaylı görseller için: https://www.instagram.com/p/C40pCG3ttEJ/?igsh=aWI4dXU5NzJrcG5x

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy'un Kurtuluş Savaşı'nın kazanılacağına olan inancını, Türk ulusunun bağımsızlığa, Hakk'a, yurduna ve dinine bağlılığını dile getirir. Bu yüzden anlamı ve önemi bizler için oldukça büyüktür. İstiklal Marşı, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilmiştir.

Okulumuzda Ramazan Heyecanı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Mrt

Sosyal Etkinlik Kapsamında Öğrencilerimizle Beraber Cami Ziyareti Yapıldı.

07/03/2024 tarihinde okulumuz Sivil Savunma Kulübünün planladığı

"Personel Tahliye Tatbikatı" sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nı kazasız ve sorunsuz atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu vesileyle emek veren tüm kurum personelimize, velilerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda göreve başlayan genç öğretmenlerimiz Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yemin merasimine katılarak adaylık sürecini tamamlamış oldular.

Enerjileriyle okulumuza güç veren öğretmenlerimize Mesleki hayatlarında başarılar dileriz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Ekm

Türk Milletinin tarihinde yeni bir devrin açıldığı ve "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözünün devlet yönetiminde en belirgin şekliyle yerini aldığı Cumhuriyet'in ilanının üzerinden 100 yıl geçti. Mutluyuz gururluyuz!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı!