Etiket Sonuçları: Ataşehir

May

Ataşehir Yunus Emre Özel Eğitim Uygulama Okulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Esra ÖZGENÇ’in katılımıyla gerçekleşti. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tasarladıkları projelerle katıldılar. Proje tasarımcılarımız okulumuz öğrenci ve misafirlerine iki gün boyunca projelerini sundular.

Daha fazla görsel için; https://www.instagram.com/reel/C7CmNalt9H1/?igsh=d25lMXl4cXl3Yms5

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okulumuzda düzenlendi.

Törenimize Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İsmail Yıldırım ve şube müdürlerimiz katıldı.

Etkinliğimizde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile tüm katılımcılarımıza yürekten teşekkür ederiz.

Detaylı görseller için: https://www.instagram.com/p/C40pCG3ttEJ/?igsh=aWI4dXU5NzJrcG5x

Mrt

İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy'un Kurtuluş Savaşı'nın kazanılacağına olan inancını, Türk ulusunun bağımsızlığa, Hakk'a, yurduna ve dinine bağlılığını dile getirir. Bu yüzden anlamı ve önemi bizler için oldukça büyüktür. İstiklal Marşı, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilmiştir.

Okulumuzda Ramazan Heyecanı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Mrt

Sosyal Etkinlik Kapsamında Öğrencilerimizle Beraber Cami Ziyareti Yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nı kazasız ve sorunsuz atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu vesileyle emek veren tüm kurum personelimize, velilerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı!

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Ataşehir İlçe Milli Eğitim şube müdürlerinden Nazım YURDAGÜL'ün, okul idaremizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla okulumuzda yapılan etkinlikle kutlandı.

Mrt

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. "Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın... Bu topraklar için tereddütsüz canını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan sizlere minnettar.Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun...

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası Kutlu Olsun!

Ock

Değerli öğretmenlerimiz, kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizle güzel bir dönemi daha bitirdik.
Umuyoruz ki 2. dönem ilkbahar eşliğinde daha neşeli geçecek. Tüm öğrencilerimizin karne sevincini paylaşıyoruz. Kısa bir mola. İyi tatiller.

Ock

Okulumuzdaki Tüm Personellere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi. Ayrıca Enerji Verimliliği Haftası kapsamında da ayrıntılı bilgilendirmeler yapıldı.

En Büyük Engel Sevgisizliktir

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Mehmet Rauf Anadolu Lisesi ile ortak bir program gerçekleştirildi.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

10 Kasım 1938 günü aramızdan ayrılan ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa göçünün 84. yılında okulumuzda hazırladığımız törenimizle bir kez daha andık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı